Covid-19 maatregelen bij schoonheidssalon Nous Beauté

I.v.m. het covid-19 virus moet ik een paar maatregelen nemen om verspreiding van het virus te voorkomen. Zodra alles weer veilig genoeg is dan is dit niet meer nodig.

- Heeft u of een gezinslid last van één van de volgende klachten? Neusverkoudheid, loopneus, hoesten, benauwdheid, geur- en smaakverlies, verhoging of koorts (38°) Bel mij dan ruim op tijd af om de afspraak te verzetten.

- Daarbij krijg je in deze periode een dag voor de afspraak een link per mail toegestuurd met een aantal covid-19 gerelateerde vragen.

- Bij binnenkomst geef ik geen hand en was ik mijn handen.

- Betaling kan gepast of met pin.

- Leg 1 eigen badlaken klaar+ 3 handdoeken en een deken/badlaken om onder te liggen. Ik neem zelf schone kompressen mee voor het gezicht.

- Natuurlijk werk ik zelf ook altijd hygiënisch. Alle materialen worden op een speciale manier gereinigd. Daarnaast worden alle gebruikte materialen die niet gereinigd kunnen worden weggegooid en maak ik alles na elke afspraak schoon volgens de richtlijnen. Ik werk altijd met handschoenen aan en mondkapje op.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een behandeling aan huis? Dan hoor ik het graag!

Je kan een online afspraken maken of mij bellen, mailen of een WhatsApp sturen met de volgende informatie:

- Wat voor behandeling je wilt.

- Je adres gegevens.

- Voorkeur dag en tijdstip.

- Of je geen gezondheidsklachten hebt.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it./ 0629185269

28-10-2019 - Nieuwe actie

De nieuwe actie is geldig tot en met 5 december 2019

28-10-2019 - De eerste maanden

De eerste 2 maanden zitten er alweer bijna op. Wat vind ik het leuk! En wat heb ik leuke reviews van jullie gekregen. Hartstikke leuk om te lezen. Wie mij volgt op social media heeft vast al veel info voorbij zien komen over verschillende verzorgingsproducten die ik gebruik en verkoop in mijn salon. De verzorging van de huid is erg belangrijk maar wat nog belangrijker is, is het gebruiken van de juiste producten. Het belangrijkste bij een goede verzorging van de huid is de reiniging. Dit wordt vaak onderschat. Een huid die goed gereinigd is neemt de werkstoffen uit de producten veel beter op. Als je de huid niet goed reinigt dan kan je de huid ook niet goed verzorgen. Er is dan geen huidverbetering mogelijk en dan heb je kans op een onzuivere huid met verstoppingen. Voor het beste resultaat reinig je de huid 2 maal per dag. 's morgens en 's avonds. Gedurende de dag maar ook zeker de nacht scheidt onze huid afvalstoffen en vet uit. Dit ligt nog op de huid wanneer je wakker word. Met water spoel je stof af maar reinig je de huid niet. Wanneer je de huid reinigt met bijv. een reinigingsmelk of foam breng je de ph waarde (de zuurgraad van de huid) uit balans. Om dit te herstellen gebruik je altijd na de melk of foam een lotion. Bij een reinigingsolie hoeft dit niet. Iedere huid is anders en iedere huid heeft een ander soort reinigingsproduct nodig. Daarom is het belangrijk te weten wat voor soort huid je hebt. Wanneer je voor het eerst bij mij in de salon komt voor een gelaatsbehandeling doe ik altijd een huidanalyse om te kijken wat voor huid je hebt en welke producten het beste passen bij je huid. Zo weet ik welke producten ik zal gaan gebruiken in de salon maar kan ik ook een goed thuisadvies geven.

Kennismaking behandeling

Momenteel heeft Nous Beauté een speciale kennismakings actie- geldig tot 31 september 2019.

Nous Beauté | schoonheidssalon aan huis | +31629185269 | nousbeaute@hotmail.com

 

Privacy verklaring | Algemene voorwaarden