Mijn naam is Nousjka Olffers, gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ik geef verschillende behandelingen aan huis. Voor mij is het erg belangrijk dat er een fijne sfeer is, dat u kunt ontspannen en genieten van een gelaatsbehandeling die geschikt is voor ieder huidtype. Voor man, vrouw en alle leeftijden is er een geschikte gelaatsbehandeling. Ook geef ik deelbehandelingen zoals het verven van wenkbrauwen/ wimpers, modelleren van wenkbrauwen, manicuren en lakken van nagels.

Ik werk met de producten van Nouvital. Alle producten van Nouvital bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong. Tevens zijn de producten: Hypoallergeen, allergeenvrij geparfumeerd, vrij van minerale oliën, vrij van tarwekiemolie (i.v.m. glutenallergie), voorzien van een zonnefilter (alle dagcrèmes), dierproefvrij en parabeenvrij. Nouvital is eigen fabrikant. Doordat Nouvital de producten zelf produceert kunt u kwalitatief hoogwaardige producten aanschaffen, die de hoogst mogelijke concentraties aan werkstoffen bevatten, tegen een aantrekkelijke prijs.

Ik heb verschillende opleidingen afgerond. Ik begon met maatschappelijke zorg waarna ik personal shopper & image consultant heb gedaan. Hierna heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste bij Instituut Dangremond gevolgd en heb daarnaast veel verschillende cursussen gevolgd op het gebied van schoonheidsverzorging. Ook ben ik in december 2019 geslaagd voor de kappersopleiding en volg ik nu een specialisatie voor het kappersvak en de opleiding tot Barbier. Ik had mijn salon aan huis sinds 2017 en daarbij gaf ik behandelingen aan huis. Ik geef nu alleen behandelingen aan huis. Ik blijf mij zelf ontwikkelen en wil graag het beste voor mijn klanten. Ik hoop u te zien voor een kennismakingsbehandeling en mocht u na het lezen van mijn website nog vragen hebben kunt u altijd contact met mij opnemen! 

Nous Beauté | schoonheidssalon aan huis | +31629185269 | nousbeaute@hotmail.com

 

Privacy verklaring | Algemene voorwaarden